Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.

Mladí hasiči
Tisk

Prázdniny na kole

Jsou tady prázdniny a většina mladých hasičů je na dovolené… Ne ale všichni a proto jsme se vydali na projížďku kolem rybníku až do Jistebníku a to na kolech. Jeli jsme jenom v malém počtu 4 osob, ale i přesto se nám výlet vydařil a i počasí nám krásně vyšlo. Vykoupali jsme si nohy v rybníku i v řece Odře a v pořádku jsme dojeli všichni domů. Určitě si tuto projížďku zopakujeme, neboť je třeba trénovat i fyzickou přípravu.

 
Tisk

Letní tréninky

Tréninky v létě probíhají i za horkých dnů, běháme, vážeme uzle, cvičíme, protahujeme se, motáme hadice a hlavně se snažíme trénovat požární útok. Když se nám podaří domluvit kluky z výjezdové jednotky, tak auty vyrážíme na víceúčelové hřiště nad kino v Polance. Děti se střídají, aby si to každý vyzkoušel. Největší odměnou je pro ně v tomto horkém počasí koupel v kádi.

 
Tisk

Dětský den v kině Luna

V pátek 1. června jsme se vydali do Výškovic do kina a to hlavně proto, že naše děti měli svůj den, Den dětí. Na programu se hrála pohádka Příšerákovi. Do kina jsme jeli městskou hromadnou dopravou a jelo s námi celkem 8 mladých hasičů. Všichni sebou k pohádce dostali popcorn a pití. Nakonec ještě dostali plyšové hračky, které věnovala firma Rapa. Pro naše děti to byl perfektní zážitek.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Další > Konec >>

Strana 4 z 9
Pátek, 19. Duben 2024

Design by: LernVid.com