Bohu ke cti, bližnímu ku pomoci.

Pozvánky
Plán akcí na rok 2019

Vážené kolegyně, vážení kolegové hasiči,

dovolte nám, abychom jsme vás informovali o všech nejbližších akcích, které pořádá náš sbor dobrovolných hasičů v Polance. Byli bychom velice rádi, kdyby jste si tyto termíny poznamenali do svých kalendářů, neboť další pozvánky na tyto akce již nebudeme roznášet.


Májové posezení za hasičskou zbrojnicí:

V úterý 30. dubna od 17 hodin uskutečníme jen pro naše členy venkovní předmájové posezení za hasičskou zbrojnicí. Ke konzumaci budou připravené grilované klobásky, čepované pivo a další nápoje.

Smažení vaječiny u Sokolovny a dětský den:

Výbor SDH si Tě dovoluje pozvat (případně i se svými dětmi, vnoučaty nebo známými) na hasičský dětský den a smažení vaječiny. Tato společná akce se bude konat v sobotu 1. června 2019 od 15. hodin u Sokolovny. Každý si prosíme doneste 3 vajíčka a chléb. Další občerstvení bude zajištěno.

Setkání hasičů z Polánek:

Toto již šesté setkání proběhne ve dnech 29. až 30. června 2019 a to v hasičské zbrojnici a v areálu Dělnického domu. Delegace hasičů z Polánky u Kutné Hory, z Polánky u Moravského Krumlova a z Valašské Polanky k nám dorazí do hasičárny v sobotu v 11 hodin dopoledne a po obědě a ubytování si společně prohlédnou zajímavá a historická místa v Polance. Pro veřejnost a samozřejmě, že i pro všechny naše členy, se otevřou brány Dělnického domu od 16 hodin, kdy začne hlavní část setkání. Na programu bude soutěž mezi družstvy z Polanek v tajné disciplíně, soutěž v netradičním požárním útoku s vodou, ukázky našich mladých hasičů, ukázka požární techniky a volná zábava do 24 hodin. Po celou dobu odpolední akce bude zajištěno našimi členy občerstvení a jídlo.

Zájezd do Zliechova:

Dále bychom vás chtěli pozvat na autobusový zájezd do Zliechova pořádaný při příležitosti oslavy 60. výročí založení družby. Zájezd se uskuteční v sobotu 7. září 2019. Odjezd autobusu je naplánován na 8 hodin z autobusové točny Hraničky směr Zliechov. Po cestě se zastavíme na exkurzi u profesionálních hasičů v Novém Jičíně a u dobrovolných hasičů ve Valašské Polance. Po příjezdu do Zliechova bude oběd, pro nečleny za mírný poplatek. Po obědě bude pro členy SDH slavnostní schůze a pro nečleny návštěva dřevěné historické vesničky v Čičmanech. Po té již bude společná prohlídka Zliechova a volná zábava. Odjezd do Polanky v cca 22 hodin. Pokud máš ve Zliechově z dřívější doby nějaké známé, se kterými jsi byl(a) v kontaktu, tak nám to u přihlášky sděl a my Ti, pokud to bude možné, zprostředkujeme setkání. Cena zájezdu je pro členy 150,- Kč a pro nečleny 250,- Kč. Do 31. května 2019 přijímáme přihlášky jen od členů SDH a pokud se nenaplní kapacita autobusu, tak potom budeme přijímat i přihlášky od nečlenů!!! Závaznou přihlášku s poplatkem můžete již dnes odevzdat paní Dagmar Cágové (tel.: 737 957 567). Přihlášení zájemci budou podrobněji informováni o zájezdu v dostatečném předstihu.

Připravujeme:

Na přelomu měsíce června/července připravujeme Slavnostní otevření rekonstruované hasičské zbrojnice pro hosty a pro všechny členy našeho sboru. Přesný termín této akce vám všem ještě upřesníme, neboť v současné době ve zbrojnici intenzivně probíhají brigádnické práce na uložení původního inventáře a montáže interiéru a nového vybavení.

Na všechny tyto akce vás všechny srdečně zve výbor SDH Polanka.

 


Úterý, 16. Duben 2024

Design by: LernVid.com